hotel ursuletul predeal meniu

Wiki Article

hotel orizont predeal piscina pret
There are a variety of excellent restaurants all-around town, of assorted rate ranges but of comparable top quality, and also more frugal possibilities within the couple of markets readily available.

And at last, a review Soon after their excursion, attendees inform us regarding their remain. We look for naughty text and verify the authenticity of all visitor reviews right before introducing them to our site.

a hundred and one oferte de cazare Pentru listarea tarifelor, te rugăm să selectezi facts de sosire și de plecare! Prețurile sunt cele mai avantajoase prețuri ale următoarelor ninety de zile. Pentru prețuri exacte, selectează o perioadă.

Suitable pentru familii Ne asteptam cu mare drag oaspetii sa ne viziteze in proaspatul estetizat hotel, unde pot avea parte de momente de neuitat atat in camerele elegante si spatioase, cu vedere catre muntii Piatra Mare si Postavarul, cat si pot savura momente de relaxare la zona spa, cu piscina interioara, sauna si jacuzzi.

Vei avea acces la Restaurantul Robinson si o sala de evenimente memorabile, SPA, cada cu hidromasaj si loc de joaca pentru copii.

This residence explained to us they've implemented specified practices across some or these categories: waste, h2o, Electricity and greenhouse gases, place and Local community, and nature.

De asemenea, angajatorul are obligaţia de a comunica în timp util informaţiile relevante deviceăţii emitente, pentru ca aceasta să poată deal with restituirea valorilor către angajator, iar angajatul nu va mai putea utiliza sumele încărcate pe card

It starts that has a booking The sole way to leave a review is always to first generate a booking. That's how we know our reviews come from true company who've stayed within the home.

Montis Hotel & SPA se află în masivul Muntele Mic, la altitudinea de 1500 m, de unde vei avea parte de o priveliște panoramică spectaculoasă. Dispune de o zonă de wellness cu piscină, jacuzzi, saună uscată și cameră de relaxare. 

The hotel is located in a remarkably touristy village, on a hill, within a environmentally friendly region. One restaurant is located in the exact same setting up, the other a single is simply throughout the road. We had really enjoyable stay. The heated pool is large and deep enough for quite a few family members to swim at a time.

Pensiunea Dapa este situată în oraşul Predeal, la five hotel zada predeal hundred m de zona de schi Clăbucet. Proprietatea pune la dispoziţie un restaurant, un bar şi o recepţie deschisă nonstop.

Amazing breakfast with rich selection of food items genuinely astonished us. Parking Area is adequate for that hotel attendees. The reception desk questioned us to deliver them with our motor vehicle number, to ensure that they could be able cazare eden predeal to find an owner and also to request to re-park hotel predeal revelion the car in case of an obstacle.

Unitatea detine trei foisoare cu gratar din piatra unde musafirii pot gatii la ceaun, la disc sau frige la gratar, pot organiza petreceri non-public sau evenimente. Parcarea este privata si apasa aici este amenajata in incinta pensiunii. Pentru copii exista loc de joaca interior, jucarii, masa de hockey si de tenis, dar si in exterior balansoare si tobogan. Piscina este acoperita, functionala tot timpul anului si are adancime variabila de la 1 m la 2 m, lungime ten m latime four m. Sauna poate fi folosita traditional (sauna finlandeza) sau pentru intretinere (sauna infrarosu).

Astfel, dacă te duci private cu un card voucher de vacanță la un restaurant, nu ți se va accepta plata. hotel predeal piscina exterioara incalzita În schimb, dacă vei achiziționa un pachet turistic de la o agenție sau direct de la unitatea de cazare, treatment incorporate și mese, vei putea plăti masa la restaurantul din incinta deviceății de cazare (de ex. la hotel / pensiune) sau mesele suggestion demipensiune sau all inclusive cu cardul de vacanță.

Report this wiki page